Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی جهانی میر روز چهارشنبه به رسانه ها اعلام کرد: حدود ۹۰ درصد تسهیلات، به منظور تامین مالی و حمایت از کشاورزی استان به این بخش  و فعالیت های وابسته پرداخت شد.

وی گفت: همچنین امسال در شعب بانک کشاورزی استان ۵۵۵  فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۲۹ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: با پرداخت ۸۱ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، ۶۹۵ دستگاه ماشین آلات و ابزار کشاورزی شامل ۳۰۱ دستگاه تراکتور، ۶ دستگاه کمباین و ۳۸۸ دستگاه انواع ادوات و دنباله بندها در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امسال شعب بانک کشاورزی لرستان ۸۵۰ فقره کشاورز کارت نیز به مبلغ  ۹ میلیارد تومان برای کشاورزان صادر کرد.

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان گفت: چهار میلیارد و ۸۰۰ مییلیون تومان از محل اعتبار اشتغال پایدار روستایی نهادهای حمایتی به ۱۱۲ نفراز متقاضیان و ۲۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل صندوق توسعه ملی به ۸۱ طرح زیر بخش های آب و کشاورزی (دامداری، آبرسانی) و سرمایه در گردش طرح های تولیدی بخش کشاورزی و امور عشایر پرداخت شده است.

جهانی میر با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خود اشتغالی تبصره ۱۶ در استان گفت: سال ۹۹ در راستای حمایت از مشمولین بند "ب " تبصره ۱۶ سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)،  ۸۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به افراد تحت پوشش این نهادها پرداخت و زمینه اشتغال ۱۰۲ نفر فراهم شد.

وی تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی لرستان امسال بیش از ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات بند "الف" تبصره ۱۸ به ۵۳ نفر از متقاضیان احداث گلخانه و پرورش گیاهان دارویی پرداخت کرده است.

جهانی میر افزود: بانک کشاورزی لرستان به منظور جبران خسارت های ناشی از سیل فروردین ۹۸، ۳۰ هزار و ۹۷۰ فقره کمک بلاعوض به ارزش ۱۰۳ میلیارد تومان و چهار هزار و ۹۲۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه با مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به خسارت دیدگان این حادثه پرداخت کرد.

وی اظهار داشت: ۹ ماهه امسال بیش از ۲۸۸ هزار تن گندم به مبلغ بیش از ۷۰۰ هفت میلیارد تومان از کشاورزان لرستانی خریداری و تمام مطالبات، به حساب گندمکاران واریز شده است.

وی ادامه داد: همچنین با جذب ۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از بند "خ" ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور، ۱۰هزار و ۹۱۵ فقره از تسهیلات کشاورزان استان به مبلغ ۲۸۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعیین تکلیف شد.

جهانی میر افزود: بر اساس مفاد بند "ل" تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۸ نیز با جذب ۳۱ میلیارد  و ۶۰۰ میلیون تومان ،۲هزار و ۴۰ فقره از پرونده بدهکاران بانک به مبلغ ۵۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تعیین تکلیف و تسویه شده است .

وی گفت: بانک کشاورزی با حمایت و هدایت طرح های راکد و بدهکار به دنبال احیا و بازگرداندن این واحد ها به چرخه تولید است که در سال جاری ۲۱ فقره ملک به ارزش ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در استان تعیین تکلیف شد که از این تعداد هفت فقره به ارزش ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان واحد تولیدی بودند و از طریق واگذاری به فعالان اقتصادی، پس از احیا به چرخه تولید بازگشتند.

جهانی میر ادامه داد: صندوق بیمه کشاورزی، تنها حمایت کننده کشاورزان خسارت دیده در مقابل حوادث قهری است که در این راستا طی سال زراعی گذشته (۹۹-۹۸) به بیش از ۹ هزار و ۲۷ نفر از بیمه گذاران تحت پوشش بیش از ۱۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان غرامت پرداخت  کرد.

وی افزود: در سال زراعی جاری بیش از ۳۱ هزار نفر از تولیدکنندگان بخش کشاورزی اقدام به خرید بیمه نامه کشاورزی نموده اند و این روند همچنان ادامه دارد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی بانک کشاورزی کشاورزی وام ازدواج لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی بانک کشاورزی کشاورزی تسهیلات بانکی بانک کشاورزی کشاورزی وام ازدواج لرستان اخبار کنکور بانک کشاورزی لرستان شعب بانک کشاورزی میلیارد تومان میلیون تومان جهانی میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند

 سیدمحمد آقامیری، استاندار قم امروز در جلسه شورای بانک‌های استان که در محل سالن امام جواد استانداری برگزار شد نیاز اولیه مردم را در حوزه مسکن دانست و با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، گفت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند و یا منابع استان را خارج از استان خرج کردند در سفر دوم رئیس جمهور به قم، تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به استناد بخشنامه بانک مرکزی که ۵۰ درصد منابع بانکی هر استان باید در همان استان هزینه شود، افزود: بنابر تاکید رئیس جمهور نسبت به ارائه تسهیلات خرد به مردم با خارج شدن بانک‌های متخلف از گردونه، بانک‌های دیگر، می‌توانند با شتاب بیشتر به مردم خدمت رسانی نمایند.

استاندار با بیان اینکه بانک‌های خصوصی تحت نظارت بانک مرکزی که با استفاده از منابع استانی فعالیت دارند باید در راستای سیاست‌های مالی دولت به ویژه مسکن به عنوان اولویت اول دولت قدم بردارند، گفت: خوشبختانه استان قم در حوزه مسکن جزء استان‌های برتر کشور است، اما این کافی نیست و برای رسیدن به اهداف تعیین شده همه باید تلاش کنند.

آقامیری با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اسفند سال گذشته، از ۲۶ همت جذب بانک‌های خصوصی، فقط ۶ همت خرج شده است، گفت: این جای سوال است که ۲۰ همت جذب شده از استان چرا باید خارج از استان خرج شود در حالی که نصف این مبلغ بسیاری از مشکلات استان را برطرف می‌کند.

کارشناس آمار بانک ملی استان هم در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد بانک‌های استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن ماه گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد منابع بانکی استان با ۲۰ درصد در رتبه ۲۱ کشور و از لحاظ رشد مصارف در رتبه دوم با ۴۱ درصد رشد بوده است.

حسین زینعلی افزود: در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف ۵۱.۶ همت تسهیلات پرداخت شده که این عدد در سال ۱۴۰۱، ۳۸ و نیم همت بوده است.

وی افزود: این میزان در بخش مسکن با ۲۸ درصد سهم از ۴.۶ همت در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ و ۴ دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و در بخش کشاورزی ۴ درصد سهم، در بخش صنعتی ۲۳ درصد سهم تعلق گرفته است.

زینعلی با اشاره به پرداخت ۱۲۳ هزار و ۵۸۱ فقره تسهیلات وام قرض الحسنه به مبلغ ۹ همت در این مدت گفت: در زمینه مشاغل خانگی ۸۷۳ فقره به مبلغ ۹ همت، فرزندآوری ۱۴ هزار و ۱۴۶ فقره با ۰.۹ همت و در زمینه ازدواج ۱۱ هزار و ۱۵۹ فقره با ۲.۳ همت تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

در این جلسه همچنین مصوب شد؛ تسهیلات خود مالکی و کلیه قرارداد‌های اجاره بها و ودیعه مسکن با ثبت در سامانه خودنویس از سوی بانک رفاه پرداخت شود.

اطلاع رسانی اقدامات بانکی در راستای جهاد تبیین در مدت سفر رئیس جمهور به استان از دیگر مصوبات این جلسه بود.

استاندار در این جلسه از سفر رئیس جمهور به استان در روز‌های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی