Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: بانک‌ها باید با وثیقه قرار دادن زمین و اراضی کشاورزی وام و تسهیلات به کشاورزان بدهند چرا که تامین وثیقه و ضمانت‌ بانکی برای روستاییان کشاورز ما مشکل است. - اخبار استانها -

هدایت‌الله جمالی‌پور در حاشیه مراسم تجلیل از 11 کشاورزی نمونه کشوری استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به کسب مقام دوم کشوری توسط کشاورزان قزوینی اظهار داشت: با توجه به آب‌بری پایین و قدرت بالای مدیریت در فضاهای گلخانه‌ای توسعه کشت گلخانه‌ای باید رویکرد اصلی جهاد کشاورزی استان در سال‌های آتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: امروز کشت محصول با کیفیت و مناسب در ابعاد و مساحت‌های کم هنر کشاورزان ملی و بین‌المللی ما است که بیشتر این موفقیت‌ها هم در فضاهای گلخانه‌ای شکل گرفته است چرا که در چنین فضاهایی امکان دخالت مستقیم در میزان تاثیر عوامل رشد محصولات کشاورزی مانند نور، حرارت و کود شیمیایی و سایر نهاده‌های تولید وجود دارد.

جمالی‌پور ادامه داد: با توجه به اینکه استان قزوین حدود یک سوم نیاز استان تهران را به محصولات کشاورزی تامین می‌کند، کشت محصولات راهبردی در استان به ویژه نهاده‌های دامی مانند جوی آبی، ذرت علوفه‌ای و کلزا در دستور کار جهاد کشاورزی استان قزوین دارد و کشت این محصولات با مشارکت بسیج در قالب طرح جهش تولید دنبال می‌شود.

ایجاد زنجیره صنایع تبدیلی در پردیس‌های روستایی

استاندار قزوین با تاکید بر لزوم حمایت بانک‌ها از طرح‌های تولید و توسعه در بخش کشاورزی یادآور شد: بانک‌ها باید با وثیقه قرار دادن زمین و اراضی کشاورزی وام و تسهیلات به کشاورزان بدهند چرا که کشاورزان به صورت فصلی و حتی سالیانه درآمد خود را کسب می‌کنند و تامین وثیقه و ضمانت‌ بانکی برای روستاییان کشاورز ما مشکل است.

استاندار قزوین: بانک‌ها با ندانم‌کاری تولید را نابود می‌کنندمعاون استاندار قزوین: بانک‌ها تعامل بیشتری با تولیدکنندگان داشته باشنداستاندار قزوین: بانک‌ها با بخشی‌نگری هم به خود و هم به تولید ملی آسیب می‌زنند

جمالی‌پور توسعه کشاورزی را اهرم اصلی رشد پایدار اقتصادی دانست و افزود: توسعه کشت و کشاورزی با توجه به اینکه زمین و همه نهاده‌های تولید را داریم، تحریم ناشدنی است و به همین خاطر هر چقدر برای توسعه کشاورزی و صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی هزینه کنیم، در واقع سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

وی ادامه داد:‌ با توجه به راه افتادن پردیس‌های تولید روستایی ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی کوچک در کنار اراضی کشاورزی می‌تواند یک زنجیره بزرگ از تولید محصولات فرآوری‌شده مانند کنسرو و کمپوت در استان به راه بیندازد که علاوه بر تامین نیاز داخل یک بازار صادراتی مهم برای ما در منطقه ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استانداری قزوین کشاورزی استانداری قزوین استاندار قزوین بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۳۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره بر مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی بر اجرای کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علیرضا مهاجر، امروز_چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جلسه جهش تولید در دیمزارهای این استان میانگین سرانه زمین در کشور را ۳.۲ هکتار دانست و اظهار کرد: اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره‌وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه واردات دانه‌های روغنی توسط واردات‌کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است، افزود: پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بلوک‌بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهن‌بندی مدیریت می‌شوند، اظهار داشت: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری مزارع می‌شود.

مهاجر در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود، خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را در امر تولید دانست و گفت: تولید بذر محصولات کشاورزی در مازندران با جدیت دنبال می‌شود و در سال‌جاری این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: تلاش این سازمان بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی است.

کد خبر 749731

دیگر خبرها

  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • اسناد تک برگی برای اراضی زراعی صادر می شود
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی