Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: وظیفه ذاتی این بانک تامین اعتبار برای کمک به کشاورزان و گذر از مسیر و وضع موجود، بهره برداری از ظرفیت ها و تامین سرمایه در گردش برای کشاورزان و مرغداران همچنین تأمین اعتبار برای اجرای طرح های تحول آفرین و جدید بخش کشاورزی است.

 

به گزارش گروه  بانک و بیمه پول نیوز، روح اله خدارحمی در نشست با رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اعلام مطلب فوق اظهار داشت:تاکنون و از آغاز اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی پنج‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از محل منابع صندوق توسعه ملی و بانک کشاورزی با نرخ سود شش درصد در اختیار متقاضیان قرار دادیم تا در راستای اهداف طرح استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طی سال‌های اخیر به طرح‌های خرید تضمینی محصولات کشاورزی، صادرات زعفران و کشمش و... کمک کردیم و این حمایت‌ها ادامه می‌یابد.

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان اینکه بنا داریم تمام تقاضاهایی که برای کاربرد ماشین شامل تراکتور، کمباین و حتی پهبادهای کشاورزی و ... به کار می رود را بدون محدودیت تامین کنیم، افزود: برای توسعه گلخانه و گیاهان دارویی بانک کشاورزی هیچ محدودیتی برای اعطای وام به متقاضیان ندارد.

خدارحمی در ادامه با بیان این‌که امسال طرح کشاورز کارت را اجرا کردیم تا کشاورزان برای خرید کودهای فسفاته و پتاسه مشکل نداشته باشند، گفت: یک‌هزار میلیارد تومان از تسهیلات ارزان قیمت را برای این طرح اختصاص دادیم و با منابع دیگر ادغام کردیم و دو هزار میلیارد تومان برای کشاورز کارت اختصاص دادیم که تاکنون یک سوم آن در قالب بیش از 40هزار کشاورز کارت پرداخت شده‌است.

مدیرعامل بانک کشاورزی تأکید کرد:سقف اعطای تسهیلات از طریق کشاورز کارت نیز ۲۰میلیون تومان است که برای کشاورزان خرد مفید است.

وی در ادامه در مورد مشکلات کشاورزان برای بیمه محصولاتشان اظهار داشت: خوشبختانه بیمه کشاورزی به یک سازکار توانمند برای حمایت از کشاورزان تبدیل شده و اگر برخی از نحوه پرداخت خسارت و مبلغ آن گله دارند، به بودجه دولت برمی‌گردد و بخشی هم تابع حق بیمه پرداختی است. در بسیاری از زیربخش‌ها مانند دام پرداخت خسارت‌ها معقول شده، اما در بخش باغداری و آتش‌سوزی مزارع ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد که برای رفع آن‌ها تلاش می‌کنیم. همچنین افزایش کارآیی بیمه نیازمند تعامل دولت و مجلس برای انجام اصلاحات ساختاری است.

خدارحمی در ادامه با اشاره به اینکه شاهد افتتاح طرح‌های بزرگ و برداشته‌شدن گام‌های بلند به سمت توسعه کشاورزی هستیم که نمونه آن افتتاح طرح‌های بزرگ کشاورزی در دهه فجر بود، اظهار داشت: در حال حاضر بخش کشاورزی از روش‌های مدرن برای افزایش تولید استفاده می‌کند و طی دو سال گذشته به چهار مجتمع فرآوری شیر تسهیلات دادیم. همچنین گلخانه‌های ایجاد شده طی چند سال اخیر با انواع خارجی آن در هلند و سایر کشورها برابری می‌کند.

وی تصریح‌ کرد: طی سال‌های گذشته در این موقع از سال پرداخت تسهیلات متوقف بود، اما اکنون در پرداخت تسهیلات، محدودیتی نداریم و امسال توانستیم تسهیلات بیشتری بدهیم.

وی افزود: در اواخر سال ۹۴ بانک کشاورزی از پرداخت تسهیلات به پروژه‌ها عاجز بود و صف‌های طولانی برای دریافت تسهیلات خرید تراکتور تشکیل می‌شد، اما اکنون سازکارهایی را پیش‌بینی کردیم تا در سراسر کشور هیچ تقاضایی برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی بی‌پاسخ نماند.

در پایان این نشست دکتر محمد رضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تشکر و قدردانی از اقدامات بانک کشاورزی خواستار کمک و حمایت های هرچه بیشتر به کشاورزان کشور در شرایط تحریم های ظالمانه شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک کشاورزی کشاورزان کشاورز کارت تسهیلات پول نیوز بانک کشاورزی کشاورز کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات

براساس آمار بانک مرکزی تا کنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قرارداد‌های تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت‌ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب‌های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲