Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مهدی جهان نجاتی مدیر شعب بانک کشاورزی استان هرمزگان امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: بانک کشاورزی استان هرمزگان از ابتدای دولت سیزدهم با هدف توسعه پایدار در بخش کشاورزی و حمایت از تولید و صادرات اقلامی مانند ماهی میگو خرما صیفی جات که در استان هرمزگان قابلیت ویژه‌ای اقتصادی و صادراتی به کشور های همسایه دارند را مورد حمایت قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان داشت: یکی از بزرگترین کارهای حمایتی و اولویت بانک، بیمه محصولات کشاورزی بوده است که در این راستا با برگزاری کلاس‌های آموزشی و اطلاع رسانی جهت استقبال از بیمه انجام داده است.

 

وی در ادامه عنوان کرد: از اول سال تا امروز پرداخت هزار وام ازدواج در هرمزگان انجام شده است،کشاورزان و کار آفرینان صنعت کشاورزی و دریایی که در راستای گسترش کار خود نیازمند وام هستند بانک کشاورزی گلخانه استخر پرورش میگو، ماهی و محل کار آنها را به عنوان ضمانی قرار میدهد که توسعه و اشتغال پایدار قطع نشود.

وی در خصوص حمایت و رفع موانع  فعالان صنعت کشاورزی در بحث ارزی که یکی از موارد مهم فعالان اقتصادی در بحث صادرات  است اقدام به راه اندازی سه شعبه ارزی و دو صرافی در استان کرده است.

مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان بیان داشت: در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت‌های خوبی به صورت مشارکتی انجام شده و در حال انجام است که ساخت دو باب مدرسه 6 کلاسه در روستای گوربند و پشته علی آباد شهرستان میناب و مرکز درمانگاهی روستای سرچاهان شهرستان حاجی آباد و توزیع بسته‌های لوازم التحریر در مناطق محروم استان از جمله این اقدامات بوده که از محل صرفه‌جویی از حذف هزینه‌های تبلیغات محیطی شهری انجام شده است.

وی گفت: در راستای حمایت از کشاورزان و تولید کنندگان پرورش ماهی و میگو که در منطقه زلزله زده سایه خوش خسارت دیده بودند به هر صاحب مجموعه، نفری ۲۰۰ میلیون تومان وام یکساله با سود ۱۰درصد پرداخت می‌شود و اگر نیازمند مبلغی بیشتر باشند با سود ۱۸ درصد و بصورت بلند مدت پرداخت می‌شود که این موضوع غیر از پرداخت هزینه غرامتی می‌باشد که به بیمه شدگان منطقه سایه خوش در حال پرداخت است.

جهان نجاتی ادامه داد: در راستای حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان این عرصه با حمایت‌های دولت و تاکید مقام معظم رهبری در بحث عملی شدن شعار سال محدودیت اعتباری برای تولید پایدار دانش بنیان و نوآورانه صنعت کشاورزی نداریم و یکی از طرح‌های دولت سیزدهم و بانک کشاورزی (کشاورزی قراردادی) است. در طرح کشاورزی قراردادی توسعه شتابان بخش کشاورزی و کاهش ضرر برای کشاورزان و حذف دلال به صورت کلی به زودی در استان هرمزگان انجام و عملی می‌شود.

 مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان بیان کرد: طرح اقتصادی و حمایتی بانک کشاورزی استان هرمزگان به علت مجاورت با دریا، پرداخت تسهیلات ویژه پرورش ماهی در قفس می باشد که تمام محصولات صادراتی و به کشور حوزه خلیج فارس و اروپا دارای مشتری است و استان هرمزگان می تواند با حمایت‌های مالی به یکی از قطب‌های این صنعت دریایی تبدیل شود و باعث اشتغال پایدار برای بومیان و ساحل نشینان استان هرمزگان نیز گردد.

مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان در پایان اعلام کرد: هر تولید کننده و کارآفرین اگر از جوانان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی استفاده کند به ازای هر نفر۲۰۰ میلیون وام بلند مدت پرداخت می‌کند،که باعث اشتغال زایی و رفع بیکاری قسمتی از جوانان هرمزگان می‌شود و برای وام‌های کار آفرینی که از خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشند سهم آورده آنها ۱۰درصد و سهم بانک ۹۰درصد و برای سایر ۳۰درصد سهم آورده و ۷۰درصد سهم بانک خواهد بود.

به گفته وی، طرح جدید بانک کشاورزی ویژه هفته دولت نیز در دست اجرا است به طوری که  افرادی که به بانک کشاورزی بدهی دارند در صورت تسویه نقدی این بدهی تا دهم شهریور ماه ۱۴۰۱ کلیه وجه التزام آنها بخشیده می‌شود.

انتهای پیام/ 3728

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک کشاورزی هفته دولت نشست خبری خدمت به مردم تسهیلات کار آفرینی پرورش ماهی در قفس بخشودگی جرایم هرمزگان مدیر شعب بانک کشاورزی استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه